PHN_3824

För dig som har ont i kroppen eller på något annat sätt är begränsad i vardagen har vi stora möjligheter att hjälpa dig med rehabilitering och behandling.

Vinslövs Gym & Fysio är en träningsanläggning och fysioterapi(sjukgymnastik) -mottagning centralt belägen i Vinslöv, mycket nära stationen och med gott om parkeringsplatser. Det är lätt att ta sig hit från hela närområdet och även Hässleholm och Kristianstad.
Hos oss får du hjälp med din träning och rehabilitering av två erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi har också en inspirerande och kunnig personlig tränare knuten till vår anläggning.

Vi som jobbar här är

profilbild_man

Leg. Fysioterapeut Henrik Gränfors

Med över 20 års erfarenhet inom yrket har jag en bred erfarenhet av att undersöka och behandla besvär från muskler och leder, men också neurologiska åkommor och mycket annat. Jag hjälper även dig som gymkund med introduktion och instruktion i gymmet.

profilbild-kvinna

Leg. Fysioterapeut Anna-Carin Gränfors

Även jag har mer än 20 års erfarenhet inom yrket. Förutom att undersöka och behandla manuellt älskar jag att jobba med all typ av träning som rehabilitering och friskvård och med alla typer av problem. Jag hjälper dig som gymkund med introduktion och instruktion om hur du skall träna. Leder även grupper på måndag och torsdag förmiddag.

gym5

Vår vision

Träning och rehabilitering efter dina behov.
Att ge människor förutsättning för att vara fysiskt aktiva med hjälp av behandling och träning är vad fysioterapeuten gör.